T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÜMRANİYE - Şehit Öğretmen Yasemin Tekin İlkokulu

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ümraniye Şubesi Başkanı Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ümraniye Şubesi Başkanı Erdal Canel Bey, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamak için okulumuzu ziyaret ettiler.

Gençliğe ve topluma zarar veren bağımlıklarla mücadele ile milli kültürüne bağlı nesiller yetiştirmeyi amaç edindiklerini belirterek yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.

" Ülkemizde alkol, sigara, uyuşturucu madde, internet kullanımı ve kumar alışkanlığı yaygın bir hale gelmiştir. Özellikle de gençler arasında hızlı bir şekilde yayılmaktadır. Bu bağımlılıklar her geçen gün toplum ve gençliğin beden ve ruh sağlığını hızlı bir şekilde tahrip etmektedir. Görevimiz, özel sektör ve devlet organlarıyla da işbirliği yaparak bu tahribatı asgari seviyeye indirmektir. Toplum ve gençliğe zarar veren internet ve ekran bağımlılığı ile mücadele etmek Yeşilay'ın amaçları arasındadır. Yeşilay bu özelliği ile dünyada hiç benzeri olmayan Türkiye'nin en eski ve faal bir sivil toplum kuruluşudur. Yeşilay faaliyetlerini yürütürken kesinlikte insanların mensup oldukları siyasi dünya görüşüne dil, din ve ırkına bakmaz. O, insana koruma amacı ile yaklaşır ve onu her türlü kötü bağımlılıklardan uzak tutmayı hedefler " ifadelerini kullandılar.

Değerli misafirimiz , Yeşilay Cemiyeti Ümraniye Şubesi Başkanı Erdal Canel Beye nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

20-05-202220-05-202220-05-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.05.2022 - Güncelleme: 20.05.2022 12:25 - Görüntülenme: 166
  Beğen | 1  kişi beğendi